Legi cretine in Kentucky

- In Kentucky este ilegal sa pescuiesti cu arc si cu sageti.
- In Kentucky nici o persoana nu va vinde, face schimb, nu va afisa sau nu va poseda pui de gaina, de rata sau de alta pasare sau iepuri, care au fost vopsiti sau colorati. amenda pentru incalcarea acestor regului este intre 100 si 500 de dolari.
- In Kentucky este ilegal sa pescuiesti in raul Ohio fara sa detii un permis de pescuit din statul Indiana.
- In Kentucky nu ai voie sa expui sau sa manuiesti nici o specie de reptila, in scopuri religioase. - amenda este intre 50 si 100 de dolari.
- Toate albinele ce intra in Kentucky trebuie sa aiba certificate de sanatate si dovezi ca in zona de unde au venit nu existau boli infectioase sau contagioase.
- In Kentucky nici o persoana aflata la o masa de biliard nu are voie sa permita unui minor sub 18 ani, sa joace la masa, decat daca acel minor a aratat in prealabil o carte de identificare ce continea : numele sau, varsta, fotografia, si semnatura unui parinte sau al tutorelui. - amenda este intre 10 si 100 de dolari, pentru fiecare incalcare a acestor reguli.
- In Kentucky orice persoana ce iese pe autostrada sau pe orice strada ,ce nu are protectia politiei, imbracat intr-un prosop de baie va primi o amenda intre cinci si 25 de dolari.
- In Kentucky poti primi un an de inchisoare daca arunci cu oua intr-un orator ce vorbeste in public.
- In Kentucky nu ai voie sa vopsesti, albastru, un pui de rata pentru a-l vinde,decat daca sunt mai multi de 6 ,odata ,la vanzare.
- In Kentucky cainii nu au voie sa "molesteze" masinile.
- In Kentucky sotia nu are voie sa-si cumpere o palarie, daca nu a primit ,inainte, acordul de la sotul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

link recomandat